Використання модифікованого газового середовища та елементів активного пакування для ковбасних виробів - Марков, Владислав Тарасович; Пасічний, Василь Миколайович; Тарахтій, Денис Юрійович; Савчук, Олександр Олексійович (My University, 2022)
Описана доцільність та актуальність використання модифікованого газового середовища для пакування ковбасних виробів.

The expediency and relevance of using a modified gas medium for packaging sausage products is described.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; газове середовище; gas environment; active packaging; активне пакування