Згурський, Андрій ВолодимировичАнтонюк, Олена Володимирівна2015-03-312015-03-312015Згурський, А. В. Застосування антимікробної активності рослинної сировини у технології м’якого морозива / А. В. Згурський, О. В. Антонюк // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 63-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19981Незважаючи на стрімкий розвиток харчових технологій і розширення асортименту продуктів із застосуванням комплексних харчових добавок, в інноваційних технологіях все більше переважають поняття «збагачення» та «натуральність». Вказана тенденція зумовлює збільшення попиту на продукти, збагачені рослинними добавками. Подібні натуральні інгредієнти містять біологічно-активні речовини природного походження, можуть проявляти технологічну функціональність і є визнаними мікронутрієнтами. Саме до таких рецептурних складників можна віднести рослинні екстракти та овочеву сировину.uk-UKхарчові добавкинатуральністьантимікробна активністьпищевые добавкинатуральностьантимикробная активностьfood additivesnaturalnessantimicrobial activityкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуЗастосування антимікробної активності рослинної сировини у технології м’якого морозиваThesis