Розрахунок процесу вилуговування пивної дробини - Прохоров, Олександр Миколайович; Житнецький, Ігор Володимирович (My University, 2005)
Наведено результати вимивання цукрів із пивної дробини. Встановлено та описано зв'язок між рівноважною концентрацією цукрів у твердій і рідкій фазах пивних заторів. Запроповано методику розрахунку процесу вимивання цукрів із дробини. The results of the leaching of sugars from the beer pellet. Installed and describes the relationship between the equilibrium concentration of sugars in the solid and liquid phases beer congestion. The design procedure of leaching process sugars from grains.
Keywords: пивна дробина; beer grains; дробина солодова; промивні води; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв