Прохоров, Олександр МиколайовичЖитнецький, Ігор Володимирович2013-11-142013-11-142005Житнецький, І. В. Розрахунок процесу вилуговування пивної дробини / І. В. Житнецький, О. М. Прохоров // Харчова промисловість. – 2005. – Вип. 4. – С. 125–126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11296Наведено результати вимивання цукрів із пивної дробини. Встановлено та описано зв'язок між рівноважною концентрацією цукрів у твердій і рідкій фазах пивних заторів. Запроповано методику розрахунку процесу вимивання цукрів із дробини. The results of the leaching of sugars from the beer pellet. Installed and describes the relationship between the equilibrium concentration of sugars in the solid and liquid phases beer congestion. The design procedure of leaching process sugars from grains.оцукрюваннявилуговуванняпромивні водидробинаsaccharificationleachingwashing waterspelletкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвРозрахунок процесу вилуговування пивної дробиниArticle