Шляхи забезпечення доступності підприємств готельного господарства для людей з обмеженими можливостями - Маршаленко, Маріанна Петрівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2012)
У тезах показана доцільність використання закладами готельно-ресторанного господарства «філософії універсального дизайну» для забезпечення доступності українського сервісу для людей з інвалідністю.
Keywords: готельний бізнес; гостиничный бизнес; hospitality; маломобільні групи населення; limited mobility; комфорт; comfort; кафедра готельно-ресторанної справи