Маршаленко, Маріанна ПетрівнаІщенко, Тетяна Іванівна2013-08-052013-08-052012Маршаленко, М. П. Шляхи забезпечення доступності підприємств готельного господарства для людей з обмеженими можливостями / М. П. Маршаленко, Т. І. Іщенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 167-169.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9291У тезах показана доцільність використання закладами готельно-ресторанного господарства «філософії універсального дизайну» для забезпечення доступності українського сервісу для людей з інвалідністю.otherготельний бізнесгостиничный бизнесhospitalityмаломобільні групи населеннямаломобильные группы населенияlimited mobilityкомфорткомфортcomfort«філософія універсального дизайну»«философия универсального дизайна»"the philosophy of Universal Design"кафедра готельно-ресторанної справиШляхи забезпечення доступності підприємств готельного господарства для людей з обмеженими можливостямиThesis