Шаповал, Анна Вікторівна2024-03-122024-03-122023Шаповал, А. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пасти сиркової термізованої із наповнювачем банан для оператора ринку Філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Шаповал Анна Вікторівна ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2023. – 160 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42187ukкафедра експертизи харчових продуктівпаста сиркова термізовананаповнювач з бананусистема управління безпечністюДСТУ ISO 22000:2019оператор ринкуУдосконалення системи управління безпечністю виробництва пасти сиркової термізованої із наповнювачем банан для оператора ринку Філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Other