Пащенко, Богдан Сергійович2024-04-092024-04-092016Пащенко, Б. С. Моделювання пресування порошкових виробів з урахуванням ущільнення біпористих матеріалів / Б. С. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 125https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42728Встановлені особливості деформування частинок порошку і закономірності розподілу властивостей можуть бути використані при оптимізації процесів пресування виробів.The established features of powder particle deformation and regularities of property distribution can be used to optimize the pressing processes of products.ukімітаційне моделюванняпресування порошкових виробівущільнення матеріалівбіпористі матеріаликафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра експертизи харчових продуктівdepartment of foodstuff expertisesimulation modelingpressing of powdered productssealing of materialsbiporous materialsМоделювання пресування порошкових виробів з урахуванням ущільнення біпористих матеріалівThesishttps://orcid.org/0000-0002-9623-9061