Гаврилюк, Андрій Володимирович2024-03-272024-03-272023Гаврилюк, А. В. Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 11 млн дал пива на рік з впровадженням способів мінімізації вмісту діацетилу в пиві : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Гаврилюк Андрій Володимирович ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 58 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42279ukсуслоферментаціячиста культура дріжджівдоброджуваннямолоде пивокафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект відділення ферментації пивзаводу потужністю 11 млн дал пива на рік з впровадженням способів мінімізації вмісту діацетилу в пивіOther