Стан та перспективи виробництва яловичини в Київській області - Кутас, Олена Олександрівна; Шаран, Павло Іванович (My University, 2004)
У статті висвітлено стан та проблеми виробництва яловичини в столичній області; визначено сукупність заходів для забезпечення рентабельного ведення м'ясного скотарства в області та досягнення галуззю прогнозованих показників розвитку. The situation and problems of production of beef in Kiev region are considered in the article. The measures to ascertain profitability of meat cattle breeding in the region and to achieve the forecasted indicators of the industry development are defined.
Keywords: яловичина; тваринництво; кафедра економіки праці та менеджменту