Оптимізація структури інвестиційних ресурсів підприємств - Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2009)
Розглянуто методичні підходи до оцінки фінансового левериджу як показника оптимальності структури джерел фінансування інвестиційної діяльності підприємств. Methodical approaches to assessment of financial leverage as a measure of optimality of structure of sources of financing investment activity.
Keywords: оптимізація структури капіталу; ціна капіталу; фінансовий важіль; джерела фінансування; інвестиційна діяльність; optimization of capital structure; cost of capital; financial leverage; sources of funding; investment activities; кафедра фінансів