Особливості розвитку промислового сектору ринку праці - Никоненко, Андрій Володимирович (My University, 2007)
У статті визначено особливості формування і розвитку промислового сегменту ринку праці у 1990-2004 рр. Виділено основні проблеми, характерні для промислового сегменту ринку праці протягом досліджуваного періоду, та шляхи їх подолання. The article defines the characteristics of the formation and development of the industrial segment of the labor market in the period of 1990-2004. The typical problems of the industrial segment of the labor market during the study period and ways to overcome them are defined.
Keywords: промисловий сегмент ринку праці; економічна криза перехідного періоду; престижні професії; інвестиційні обмеження розвитку ринку праці; industrial segment of the labor market; the economic crisis of the transition period; prestigious profession; the investment restrictions of the labor market development; кафедра маркетингу