Змієвський, Юрій ГригоровичОліферчук, О. В.Мирончук, Валерій ГригоровичКучерук, Дмитро Дмитрович2015-06-232015-06-232012Дослідження процесу регенерації іонообмінних мембран після електродіалізу молочної сироватки / Ю. Г. Змієвський, В. Г. Мирончук, О. В. Оліферчук, Д. Д. Кучерук // Мембранні процеси та обладнання в інноваційних технологіях харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчен. і студ., 27 — 28 листопада 2012 р. - К.: НУХТ, 2012. — С. 33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21335Область застосування електродіалізу в харчовій промисловості досить широка: знесолення молочної сироватки, стабілізація виноматеріалів, водопідготовка тощо. Область применения электродиализа в пищевой промышленности достаточно широка: обессоливания молочной сыворотки, стабилизация виноматериалов, водоподготовка. Use electrodialysis food industry is quite broad: desalting whey, wine stabilization, water treatment.otherкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннярегенераціямолочна сироваткаwheyregenerationДослідження процесу регенерації іонообмінних мембран після електродіалізу молочної сироватки