Оптимізація витрат на інноваційну діяльність - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2012)
В статті досліджується результативність використання окремих видів інноваційних витрат, їх вплив на обсяг реалізованої інноваційної продукції і розглянуті основні підходи щодо визначення оптимальної структури інноваційних витрат в промисловості на основі їх результативності. This article discusses the impact of the use of certain types of innovation costs, their impact on the volume of sales of innovative products and the basic approaches to determining the optimal structure of innovation expenditure, based on their performance.
Keywords: innovation costs; витрати на інновації; обсяг реалізованої інноваційної продукції; volume of innovative products sold; кафедра економіки праці та менеджменту