Чубенко, Лариса МихайлівнаГрек, Олена Вікторівна2020-06-152020-06-152020Чубенко, Л. Визначення біологічно активних речовин в соці Plantagomajor та сироватці / Л. Чубенко, О. Грек // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 297.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31324Визначено суму поліфенолів у соці подорожнику склала 1411.13 мг/л та у сироватці, що була вилучена після коагулювання білків молока за підвищених температур вище зазначеним соком, на рівні 324.43 мг/л. Вміст флавоноїдів склав 144.57 мг/л в соці та 37.11 мг/л відповідно в сироватці.сіксироваткабіологічно активні речовиниjuicewheybiologically active substancesкафедра технології молока і молочних продуктівВизначення біологічно активних речовин в соці Plantagomajor та сироватціThesis