Галенко, Олег ОлександровичКравчук, Валентина Вадимівна2023-04-102023-04-102021Галенко, О. Екстракт ягід годжі для збагачення м’ясопродуктів / О. Галенко, В. Кравчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 293https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39965В процесізберігання готового продуктужири, що входять до його складу окислюються, а це призводить дозниження їх якості і, відповідно, скорочення терміну зберігання. Одним із способів підвищення якості та подовження гарантійного терміну зберігання продукції є включення доїх складу природних антиоксидантів. Тому актуальним є вивчення впливу рослинних добавок з антиоксидантними властивостями на процес окиснення жирів з метою розробки науково-обґрунтованих технологічних заходів щодоotherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівприродні антиоксидантиплоди годжілінолева кислотаnatural antioxidantsgoji berrieslinoleic acidЕкстракт ягід годжі для збагачення м’ясопродуктівThesis