Екстракт ягід годжі для збагачення м’ясопродуктів - Галенко, Олег Олександрович; Кравчук, Валентина Вадимівна (My University, 2021)
В процесізберігання готового продуктужири, що входять до його складу окислюються, а це призводить дозниження їх якості і, відповідно, скорочення терміну зберігання. Одним із способів підвищення якості та подовження гарантійного терміну зберігання продукції є включення доїх складу природних антиоксидантів. Тому актуальним є вивчення впливу рослинних добавок з антиоксидантними властивостями на процес окиснення жирів з метою розробки науково-обґрунтованих технологічних заходів щодо
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; природні антиоксиданти; плоди годжі; лінолева кислота; natural antioxidants; goji berries; linoleic acid