Свідерська, Олександра ІгорівнаЯровий, Володимир Леонідович2012-11-092012-11-092010Свідерська, О. І. Сучасні методи й обладнання для зневоднення пивної дробини механічним шляхом / О. І. Свідерська, В. Л. Яровий // Харчова промисловість. — 2010. — Вип. 9. — С. 141-143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3591Наводяться дані щодо розробки і застосування механічного обладнання для зневоднення вторинної сировини пивоварних заводів, зокрема пивної дробини, з метою її подальшої переробки і зменшення кількості відходів виробництва. Information is resulted about development and use of mechanical equipment for dehydration of the second raw material of breweries, in particular beer pellet, with the purpose of its further processing and diminishing of amount of wastes of production.uk-UKмеханічне зневодненняmechanical dehydrationпресуванняпивна дробинаотжимquetchpressingbeer pelletкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняСучасні методи й обладнання для зневоднення пивної дробини механічним шляхомArticle