Актуальність розроблення органічних кондитерських виробів спеціального призначення - Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2020)
Розглянуто можливість та доцільність розроблення органічних кондитерських виробів спеціального призначення. Визначено, що для розробленя виробів для хворих на цукровий діабет, целіакію, фенілкетонурію є необхідна органічна сировина It is considered that the possibility and expediency of development organic confectionery for special purpose. It is known that for the development of products for patients with diabetes, celiac disease, phenylketonuria there is a necessary organic raw materials.
Keywords: органічні харчові продукти; кондитерські вироби; цукровий діабет; целіакія; фенілкетонурія; organic food; confectionery; diabetes; celiac disease; phenylketonuria; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів