Дорохович, Вікторія Віталіївна2021-02-012021-02-012020Дорохович, В. В. Актуальність розроблення органічних кондитерських виробів спеціального призначення // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів IX Міжнародної науково-технічної конференції, 10-11 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 59–60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32490Розглянуто можливість та доцільність розроблення органічних кондитерських виробів спеціального призначення. Визначено, що для розробленя виробів для хворих на цукровий діабет, целіакію, фенілкетонурію є необхідна органічна сировина It is considered that the possibility and expediency of development organic confectionery for special purpose. It is known that for the development of products for patients with diabetes, celiac disease, phenylketonuria there is a necessary organic raw materials.otherорганічні харчові продуктикондитерські виробицукровий діабетцеліакіяфенілкетонуріяorganic foodconfectionerydiabetesceliac diseasephenylketonuriaкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівАктуальність розроблення органічних кондитерських виробів спеціального призначенняThesis