Дослідження ефективності природного антимікробного засобу «Beta-Stab 10А» щодо пригнічення контамінантів буряко- цукрового виробництва - Нечипор, Тетяна Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна (My University, 2014)
Встановлено високу бактерицидну дію засобу «Beta-Stab 10А» щодо грампозитивних бактерій, якими є більшість контамінантів цукрового виробництва. Оскільки препарат проявляє низьку інгібуючу дію щодо еукаріотичних мікроорганізмів, то його використання при виробництві цукру без додаткових реагентів може бути не досить ефективним. The high bactericidal effect means «Beta-Stab 10A" on gram-positive bacteria, like most contaminants sugar production. Since the drug exhibits low inhibitory effect on eukaryotic microorganisms, its use in the manufacture of sugar without additional reagents may not be very effective.
Keywords: контамінанти; бактерицидна дія; бурякоцукрове виробництво; beetsugar production; antimicrobial; contaminants; кафедра біотехнології і мікробіології