Аналіз процесів глобалізації економіки - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2002)
Досліджено наслідки глобалізації економічних відносин, а також роль що відіграють ТНК в Україні, як країні з трансформаційною економікою.

Investigated the effects of globalization of economic relations, and the role that transnational corporations play in Ukraine as a country with a transitional economy.
Keywords: глобалізація економіки; інтеграція; транснаціональні корпорації; economic globalization; integration; multinational corporations; кафедра економічної теорії