Романова, Зоряна МиколаївнаЗубченко, Віктор СергійовичСтасюк, В. В.2012-06-142012-06-142011Романова, З. М. Інтенсифікація процесу зброджування сусла магнітними полями / З. М. Романова, В. С. Зубченко, В. В. Стасюк // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 183-186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1440Проведена оброблення дослідних зразків пивного сусла з дріжджами впродовж 10 хвилин магнітним полем перед початком та під час бродіння. Оптимальний час обробки магнітним полем 20кА/м впродовж 10 хв.Treatment of pre-production models of beer is conducted with yeasts during 10 minutes by the magnetic field before the beginning and during fermentation. Optimum process of treatment by the magnetic field 20 kA/т daring 10 min.пивне сусломагнітне поледріжджісухі речовиниферментиbeermagnetic fieldyeastsdry mattersenzymesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваІнтенсифікація процесу зброджування сусла магнітними полямиArticle