Інтенсифікація синтезу поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii 1MB В-7405 на суміші технічного гліцерину і меляси - Кудря, Надія Володимирівна (My University, 2014)
Наведені дані засвідчують ефективність заміни високовартісних субстратів на відходи промисловості - технічний гліцерин і мелясу для інтенсифікації синтезу поверхнево-активних речовин N. vaccinii 1MB В-7405. These data confirm the effectiveness of replacing high-cost substrates for industrial wastes - Technical glycerin and molasses to intensify the synthesis of surfactants N. vaccinii 1MB B-7405.
Keywords: Nocardia vaccinii IMB В-7405; синтез; технічний гліцерин; меляса; technical glycerol; molasses; synthesis