Юрчак, Віра ГаврилівнаРожно, Олександр Васильович2016-04-202016-04-202015Патент 101981 UA, МПК A23L 1/16 (2006.01) Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В. Г., Рожно О. В. – № u201503465 ; заявл. 14.04.2015 ; опубл. 12.10.2015, Бюл. № 19/2015https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22903Спосіб виготовлення макаронних виробів включає замішування тіста з кукурудзяного борошна та води, використовуючи "гарячий заміс". При цьому використовується кукурудзяне борошно тонкого помелу, частина кукурудзяного борошна замінюється на картопляний крохмаль. Додатково вноситься яєчний білок в сухому вигляді. Потім формують вироби та сушать. Method of making macaroni products includes kneading dough from corn flour and water, using a "hot batch". It uses corn flour fine grinding; part corn flour is replaced with potato starch. Additionally add egg protein in dry form. Then, molded articles, and dried.uk-UKкукурудзяне борошнозамінакартопляний крохмальяєчний білокгарячий заміскафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcorn flourreplacementpotato starchegg whitehot batchСпосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель № 101981)Other