Пушка, Ольга СергіївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаІсай, Валерій Миколайович2014-06-232014-06-232014Пушка, О. С. Використання овочевих та фруктових порошків у харчових технологіях / О. С. Пушка, І. Л. Корецька, В. М. Ісай // Збірник праць за підсумками VI Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 15-16 травня 2014 р. – К.: НУБіП України, 2014. – С. 154–156.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15441Розглянуто використання фруктових та овочевих порошків у харчових технологіях. Проведено порівняння збереження корисних речовин після консервування фруктів та овочів різними методами. The use of fruit and vegetable powders in food technology has been viewed. Comparison of preserving nutrients after canning fruits and vegetables by different methods has been presented.uk-UKфруктові порошкиовочеві порошкиконсервуваннясушінняfruit powdersvegetable powderscanningdryingкафедра фізикикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання овочевих та фруктових порошків у харчових технологіяхThesis