Використання овочевих та фруктових порошків у харчових технологіях - Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Ісай, Валерій Миколайович (My University, 2014)
Розглянуто використання фруктових та овочевих порошків у харчових технологіях. Проведено порівняння збереження корисних речовин після консервування фруктів та овочів різними методами. The use of fruit and vegetable powders in food technology has been viewed. Comparison of preserving nutrients after canning fruits and vegetables by different methods has been presented.
Keywords: фруктові порошки; овочеві порошки; консервування; сушіння; fruit powders; vegetable powders; canning; drying; кафедра фізики та професійної безпеки; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи