До енергоресурсів - ощадливо - Смірнов, Вадим Семенович; Мазуренко, Олександр Григорович (My University, 1997)
В умовах дефіциту та неритмічного надходження сировини за діючої системи оплати за енергоресурси на більшості підприємств агропромислового комплексу виникають труднощі з розрахунками за електричну енергію. Given the lack of raw materials and irregular income under the current system of paying for energy in most enterprises agricultural sector there are difficulties with payments for electricity.
Keywords: дефіцит; промислові підприємства; електрична енергія; deficit; industry; electricity; кафедра електропостачання і енергоменеджменту