Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаБаклан (Гаган), Інна ОлександрівнаБессараб, Олександр СеменовичШутюк, Віталій ВолодимировичЖеплінська, Марія Михайлівна2014-12-052014-12-052014Отримання екстракту інуліну з сушеного топінамбура / О. В. Бендерська, І. О. Гаган, О. С. Бессараб та ін. // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей VII міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 20-21 листопада 2014 р. – К. : НТУУ «КПІ», 2014. – С. 129-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19093В роботі наведені результати досліджень використання екстракту інуліну як пребіотика, інгредієнта в хлібобулочних виробах та функціональних напоях, а також оцінка його стабільності в яблучному соку. The paper studies the use of a prebiotic inulin extract, an ingredient in baked goods and functional drinks, and assess its stability in apple juice.uk-UKінулінекстракттопінамбурinulinextractjerusalem artichokeкафедра технології консервуванняОтримання екстракту інуліну з сушеного топінамбураThesis