Отримання екстракту інуліну з сушеного топінамбура - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович; Жеплінська, Марія Михайлівна (My University, 2014)
В роботі наведені результати досліджень використання екстракту інуліну як пребіотика, інгредієнта в хлібобулочних виробах та функціональних напоях, а також оцінка його стабільності в яблучному соку. The paper studies the use of a prebiotic inulin extract, an ingredient in baked goods and functional drinks, and assess its stability in apple juice.
Keywords: інулін; екстракт; топінамбур; inulin; extract; jerusalem artichoke; кафедра технології консервування