Збивні цукерки з пектиновмісним гарбузовим пюре (Патент на корисну модель № 55210) - Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Коваленко (Лисогор), Олена Артурівна (My University, 2007)
Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру збивних цукерок з пектиновмісним гарбузовим пюре. Збивні цукерки з пектиновмісним гарбузовим пюре, що містять глазур, цукор – пісок, патоку, желатин – структуроутворювач, кислоту лимонну, які відрізняються тим, що як структуроутворювач збивної структури використовується яєчний білок та додатково використовується пектиновмісне гарбузове пюре, молоко сухе, есенції.
Keywords: яєчний білок; гарбузове пюре; карагенан; желатин; пектиновмісне гарбузове пюре; кафедра технології цукру і підготовки води; egg white; pumpkin puree; carrageenan; gelatin; pectin-containing pumpkin puree; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів