Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаВайсеро, Ольга ОлександрівнаКоваленко (Лисогор), Олена Артурівна2013-04-022013-04-022007Патент № 55210 UA, МПК A23G 3/00 Збивні цукерки з пектиновмісним гарбузовим пюре / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. Крапивницька І. О., Вайсеро О. О., Лисогор О. А. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 200708320 ; заявл. 20.07.07 ; опубл. 12.11.07, Бюл. № 18, 2007 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7188Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру збивних цукерок з пектиновмісним гарбузовим пюре. Збивні цукерки з пектиновмісним гарбузовим пюре, що містять глазур, цукор – пісок, патоку, желатин – структуроутворювач, кислоту лимонну, які відрізняються тим, що як структуроутворювач збивної структури використовується яєчний білок та додатково використовується пектиновмісне гарбузове пюре, молоко сухе, есенції.otherяєчний білокгарбузове пюрекарагенанжелатинпектиновмісне гарбузове пюрекафедра технології цукру і підготовки водиegg whitepumpkin pureecarrageenangelatinpectin-containing pumpkin pureeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗбивні цукерки з пектиновмісним гарбузовим пюре (Патент на корисну модель № 55210)Technical Report