Сценарне управління технологічними процесами виробництва пива - Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2009)
В статті розглянуті результати дослідження управління пивоварним виробництвом на базі сценарного підходу. На основі якісного аналізу технологічних процесів та експертних висновків формуються сценарії управління. Сценарії розробленні з використанням апарату мереж Петрі. The article reviewed the results of the study management production of beer based on the scenario approach. On the basis of qualitative analysis of the technological processes and expertise are management scenarios. The scenarios are developed using the apparatus of Petri nets
Keywords: пиво; пивоварне виробництво; сценарний підхід управління; beer; brewery production; scenario approach; management; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка