Готові обідні страви – необхідність сьогодення - Прокопенко, Валерія Олександрівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна (My University, 2023)
Розглянуті переваги та особливості обідніх консервів. Досліджено асортимент консервованих перших та других обідніх страв, які є на ринку України.

Considered advantages and features of canned lunches. The assortment of canned first and second lunch dishes available on the market of Ukraine was studied.
Keywords: кафедра технології консервування; обідні консерви; перші страви; другі страви; супи; каші; first courses; second courses; soups; porridges