Прокопенко, Валерія ОлександрівнаЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна2024-10-292024-10-292023Прокопенко, В. О. Готові обідні страви – необхідність сьогодення / В. О. Прокопенко, Т. М. Левківська, О. В. Дущак // Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених, 7 грудня 2023 р. – Чернігів : НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 2023. – С. 65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45216Розглянуті переваги та особливості обідніх консервів. Досліджено асортимент консервованих перших та других обідніх страв, які є на ринку України.Considered advantages and features of canned lunches. The assortment of canned first and second lunch dishes available on the market of Ukraine was studied.ukкафедра технології консервуванняобідні консервиперші стравидругі стрависупикашіfirst coursessecond coursessoupsporridgesГотові обідні страви – необхідність сьогоденняThesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584https://orcid.org/0000-0002-9811-3286