Раціональне харчування для спортсменів - Долиніна, Мила Милківна (My University, 2021)
Надання якісних ресторанних послуг – є важливим елементом в обслуговуванні туристів. Підприємства ресторанного господарства обслуговують досить різноманітний контингент відвідувачів-туристів. Для кожної категорії споживачів потрібні особливі методи і прийоми обслуговування. Послуги харчування в туризмі виступають як одні з головних, так як задовольняють фізіологічну потребу туристів в їжі. Харчування - природна потреба будь-якої людини. У туризмі харчування розглядають як важливий елемент розваги та пізнання місцевої культури, яка має чіткі відмінні ознаки, і засобом для задоволення. Тому, раціонально складене меню є дуже важливим під час обслуговування туристів It's a good thing to be a tourist. The restaurant's ministry is in charge of the service to the top of the country.5 For the skin, the categorization is a way of using a special method. The ambassadors of the harchuvanna in tourism hang yak one of the smut, so yak be satisfied with the faziologist's demand of tourists in the South. Harchuvannia is a natural demand for people. Tourism's kharchuvanna has a look at yak important elment of roswag that's a very important culture, yaka ma't chtka in the "adm. of the familiarity, " a squishy for a squabble. To that, ratsyonally warehouse menus are more important.
Keywords: турсти; харчування; tourists; food; кафедра фізичного виховання