Кохан, Олена ОлександрівнаКочерга, Яна ВікторівнаОнофрійчук, Оксана Сергіївна2023-08-282023-08-282017Патент № 113583 UA, МПК A23G 3/00 (2016.01) Цукерки з підвищеним вмістом білкових інгредієнтів / Кохан О. О., Кочерга Я. В., Онофрійчук О. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201606605 ; заявл. 16.06.2016 ; опубл. 10.02.2017, Бюл. № 3, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41026Деклараційний патент на корисну модель. Згідно з корисною моделлю, цукерки з підвищеним вмістом білкових інгредієнтів складаються з глюкози та фруктози в якості цукрового компоненту, крохмальної патоки, концентрату сироваткових білків в якості піноутворювача, ароматизатора, та додатково містять желатин, сухе молоко чи какао-порошок Використання запропонованих інгредієнтів дозволяє створення цукерок з підвищеним вмістом білкових речовин та отримати вироби з підвищеною харчовою цінністю, покращеною структурою, продовженим терміном зберігання. Declaratory patent for a utility model. According to a useful model, candies with an increased content of protein ingredients consist of glucose and fructose as a sugar component, starch molasses, whey protein concentrate as a foaming agent, flavoring, and additionally contain gelatin, dry milk or cocoa powder. The use of the proposed ingredients allows the creation of candies with an increased content of protein substances and obtain products with increased nutritional value, improved structure, extended shelf lifeotherцукеркифруктозаглюкозаконцентрат сироваткових білківзбивні цукеркові маси важкого типухарчова цінністьcandyfructoseglucosewhey protein concentratewhipped candy masses of heavy typenutritional valueкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЦукерки з підвищеним вмістом білкових інгредієнтів (Патент на корисну модель №113583)Technical Report