Цукерки з підвищеним вмістом білкових інгредієнтів (Патент на корисну модель №113583) - Кохан, Олена Олександрівна; Кочерга, Яна Вікторівна; Дорожинська (Онофрійчук), Оксана Сергіївна (My University, 2017)
Деклараційний патент на корисну модель. Згідно з корисною моделлю, цукерки з підвищеним вмістом білкових інгредієнтів складаються з глюкози та фруктози в якості цукрового компоненту, крохмальної патоки, концентрату сироваткових білків в якості піноутворювача, ароматизатора, та додатково містять желатин, сухе молоко чи какао-порошок Використання запропонованих інгредієнтів дозволяє створення цукерок з підвищеним вмістом білкових речовин та отримати вироби з підвищеною харчовою цінністю, покращеною структурою, продовженим терміном зберігання. Declaratory patent for a utility model. According to a useful model, candies with an increased content of protein ingredients consist of glucose and fructose as a sugar component, starch molasses, whey protein concentrate as a foaming agent, flavoring, and additionally contain gelatin, dry milk or cocoa powder. The use of the proposed ingredients allows the creation of candies with an increased content of protein substances and obtain products with increased nutritional value, improved structure, extended shelf life
Keywords: цукерки; фруктоза; глюкоза; концентрат сироваткових білків; збивні цукеркові маси важкого типу; харчова цінність; candy; fructose; glucose; whey protein concentrate; whipped candy masses of heavy type; nutritional value; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів