Домарецький, Віталій Афанасійович2016-05-302016-05-302004Домарецький, В. А. Застосування нових зернових екстрактів у виробництві пива / В. А. Домарецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – Київ : НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23457Всі фундаментальні, теоретичні і прикладні наукові дослідження в напрямку розвитку біотехнології продуктів бродіння повинні передбачувати кінцеві результати, які характеризують високу якість нових продуктів і напоїв, низьку собівартість і великі прибутки підприємств, що їх вироблятимуть. All fundamental, theoretical and applied research in the development of biotechnology fermentation products must predict outcomes that characterize high quality new products and beverages, low cost and high profits of companies that produce them.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствафільтрсобівартістьводно-спиртова сумішсуслоfiltercostwater-alcohol mixturewortСучасні напрями розвитку біотехнології продуктів бродінняThesis