Використання гідроколоїдів в харчовій промисловості - Фесун, Тетяна Павлівна (My University, 2021)
Бібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з питань використання гідроколоїдів в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference books, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) on the use of hydrocolloids in the food industry. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.
Keywords: гідроколоїди; целюлоза; гуміарабік; крохмаль; пектини; камеді; hydrocolloids; cellulose; gum arabic; starch; pectins; gums