Розвиток теоретичних та практичних аспектів управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах - Григорців, Михайло Володимирович (My University, 2015)
Проблеми з управління якістю продукції існували на всіх етапах розвитку суспільства і виробництва. Протягом тисячоліть люди вдосконалювали досвід у сфері управління якістю, адже це – одне із складних завдань для виробника, яке він вирішує в процесі виготовлення продукції. Для виявлення закономірностей і тенденцій розвитку робіт у цій сфері на сучасному етапі, необхідно переглянути еволюцію зарубіжного і вітчизняного досвіду в межах теорії та практики систем управління якістю. Problems with existing quality management at all stages of development of society and production. For thousands of years people improved experience in quality management, because it is - one of the challenges for the manufacturer, which he decides in the course of production. To identify patterns and trends of activities in this area at the present stage, it is necessary to review the evolution of foreign and domestic experience within the theory and practice of quality management systems.
Keywords: кафедра економіки і права; якість; вчені; управління; quality; scientists; management