Шарапов, М. В.Запотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаКовбаса, Володимир Миколайович2014-10-232014-10-232014Шарапов, М. В. Використання горіхів в коекструзійних продуктах / М. В. Шарапов, О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17580Горіхи - природний скарб для численних активних сполук, які в комплексі позитивно впливають на роботу головного мозку. Встановлено, що горіхи усувають депресію і знімають навіть найсильніші напруження нашої нервової системи. Особливо їх рекомендують людям, чия професійна діяльність має пряме відношення до важкої фізичної чи розумової праці. Крім усього іншого, вживання горіхів в їжу нормалізує роботу серця і зміцнює всі тканини печінки. Nuts - a natural treasure for many active compounds in complex positively affect the brain. Established that nuts eliminate depression and relieve stress even the strongest of our nervous systems. They were especially recommended for people whose professional activities have a direct related to heavy physical or mental work. Among other things, the use of nuts eaten normalizes the heart and strengthens all the tissues of the liver.otherкоекструзійні продуктивітамінигоріхиco-extrusion productsvitaminsnutsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання горіхів в коекструзійних продуктахOther