Економічне співробітництво держав-учасниць ГУАМ - Кобилянська, Людмила Миколаївна (My University, 2011)
Статтю присвячено історичній еволюції регіонального об’єднання ГУАМ — особливостям умов його заснування, етапам інституційної трансформації, перспективам перетворення з переважно політичного проекту на повноцінну економічну й політичну організацію та інтеграційний блок. Окремо розглянуто торгівельні відносини країн-учасниць та транспортно-транзитні аспекти функціонування ГУАМ.
Keywords: міжнародна економіка; інтеграційне об’єднання; міжнародна організація; международная экономика; интеграционное объединение; международная организация; international economy; integrational block; international organization