Доктрина максимізації прибутковості хлібопекарних підприємств - Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна (My University, 2009)
Кожен господарюючий суб’єкт, майже у всіх випадках, метою своєї діяльності визначає отримання прибутку для задоволення власних фінансових потреб самого підприємства або фінансових потреб працюючого колективу. Не винятком є і хлібопекарні підприємства, які функціонують на території країни. Each entity, in almost all cases, the purpose of the activity determines the profit to meet their own financial needs of the enterprise or the financial needs of the working group. No exception and bakery businesses that operate in the country.
Keywords: максимізація прибутковості; підприємство; доктрина; система поглядів; company; doctrine; belief system; maximizing profitability; кафедра економічної теорії