Автоматична система прогнозування та багатокритеріального вибору в системі управління дифузійною станцією цукрового заводу - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2011)
Наводиться реалізація системи прогнозування параметрів роботи дифузійної станції цукровогозаводу та вибору рекомендованого рішення направленого на усунення відхилень технологічного режиму та на покращення показників роботи дифузійного відділення що включає в себе моделі розрахунку. Shows the implementation of the system of forecasting the parameters of the diffusion plant sugar factory and the choice of the recommended solutions aimed at eliminating the deviations of technological regime and to improve the performance of diffusive separation.
Keywords: прогнозування; функції регресії; прийняття рішень; багатокритеріальний вибір; домінуючі критерії; forecasting; regression function; decision making; multi-criteria selection; dominant criteria; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка