Весютова, АнтонінаЧурсіна, Ольга ОлексіївнаЗагоруйко, ВолодимирБабич, Ірина Михайлівна2016-06-062016-06-062008Перспективне використання препаратів рослинного білку у виноробстві / І. М. Бабич, А. В. Весютова, О. О. Чурсіна, В. А. Загоруйко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 195.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23487У зв’язку із зростанням вимог до високоякісних вин і розширення їх експорту, основним завданням виноробства є підвищення строків стабільності готового продукту. Для обробки виноматеріалів у теперішній час широко використовуються допоміжні білкові матеріали тваринного походження ( яєчний альбумін, свинячий і бичачий желатин, молочний казеїн). Тим часом в усьому світі сильно зріс попит на натуральні вина, при обробці яких використовуються натуральні природні матеріали, що мають сполуку тієї ж пироди, що і оброблювана сировина. With the increasing requirements for high-quality wines and expand their exports, the main task is to improve winemaking terms of stability of the finished product. To finish the wine at present widely used auxiliary materials protein of animal origin (Egg albumin, swine and bovine gelatin, milk casein). Meanwhile, worldwide strong demand for natural wines, the processing of which uses natural materials, with a compound pyrody same as the processed raw materialsuk-UKстрокиготова продукціявиноробстворослинний білокvegetable proteintimingfinished productswineкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПерспективне використання препаратів рослинного білку у виноробствіThesis