Опалатенко, Діна Вадимівна2024-09-102024-09-102024Опалатенко, Д. В. Удосконалення технології здобного пісочно-виїмного печива з амарантовим борошном використанням суміші пророслих зерен і полідекстрози : 181 Харчові технології / Опалатенко Діна Вадимівна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2024. – 131 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44851ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівздобне пісочно-виїмне печивоамарантове борошносуміш пророщених зеренводорозчине харчове волокнополідекстрозаферментний препаратенергетична цінністьхарчова цінністьпоказник глікемічностіУдосконалення технології здобного пісочно-виїмного печива з амарантовим борошном використанням суміші пророслих зерен і полідекстрозиOther