Удосконалення системи очищення сушильної башти установки РСМ - Лементар, Святослав Юрійович; Радченко, Михайло Станіславович (My University, 2014)
Під час роботи сушильних установок розпилювального типу спостерігається забруднення внутрішніх стінок сушильної башти частинками продукту, що призводить до зниження його якості внаслідок тривалого знаходження в зоні високих температур. During the spray drying installations type observed contamination of the internal walls of the drying tower particles of the product, which reduces its quality due to the battery in the high temperature zone.
Keywords: форсунки; стиснене повітря; сушильна башта; nozzles; drying tower; compressed air; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування