Darmohrai, AlinaKuzmin, OlegMykhailova, Olga2025-01-152023Darmohrai, A. O. Prerequisite programs as a means of increasing the safety of production processes / A. O. Darmohrai, O. V. Kuzmin, O. V. Mykhailova // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16–17 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 123–124https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46475У статті розглянуто роль програм-передумов як ключових елементів для забезпечення гігієнічних умов і зменшення потенційних загроз безпеці у виробничих процесах ресторанів, що сприяє ефективному впровадженню НАССРThe paper highlights the role of prerequisite programs as essential components for ensuring hygienic conditions and mitigating potential safety hazards in restaurant production processes, facilitating effective HACCP implementationenкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїпрограми-передумовиНАССРбезпечність харчових продуктівресторанна індустріявиробничі процесиprerequisite programsfood safetyrestaurant industryproduction processesPrerequisite programs as a means of increasing the safety of production processesThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684