Інформаційне забезпечення завдання оцінки стану складних технологічних об'єктів - Ладанюк, Анатолій Петрович; Бойко, Регіна Олегівна; Власенко, Лідія Олександрівна (My University, 2012)
Показана можливість оперативного визначення стану об'єкта керування за допомогою експрес-алгоритму.

The rotined possibility of operative determination of the state of management object is by an expressalgorithm.

Показанная возможность оперативного определения состояния объекта управления с помощью экспресс-алгоритма.
Keywords: інформаційне забезпечення; information support; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки