Киричок, ІринаРубанка, Катерина Володимирівна2018-05-102018-05-102017Киричок, І. Застосування продуктів переробки кукурудзи в технології виробництва кукурудзяних снеків / І. Киричок, К. В. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 6 квітня — К. : НУХТ, 2017. — Ч. 1. — С. 277.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27317В роботі представлено результати теоретичних досліджень хімічного складу та харчової цінності продуктів переробки кукурудзи.uk-UKкукурудзакукурудзяне борошноснекикукурузакукурузная мукаcorncorn floursnacksкафедра технології консервуванняЗастосування продуктів переробки кукурудзи в технології виробництва кукурудзяних снеківThesis