Застосування продуктів переробки кукурудзи в технології виробництва кукурудзяних снеків - Киричок, Ірина; Рубанка, Катерина Володимирівна (My University, 2017)
В роботі представлено результати теоретичних досліджень хімічного складу та харчової цінності продуктів переробки кукурудзи.
Keywords: кукурудза; кукурудзяне борошно; снеки; кукуруза; кукурузная мука; corn; corn flour; snacks; кафедра технології консервування