Кузьмін, Олег ВолодимировичОбеснюк, Ольга ОлегівнаЗваричук, Зоя Василівна2016-04-252016-04-252015Кузьмін, О. В. Методи оцінювання якості кулінарної продукції / О. В. Кузьмін, 3. В. Зваричук, О. О. Обеснюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 69-70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22941uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїметоди оцінюваннякулінарна продукціяякістьassessment methodsculinary productsqualityМетоди оцінювання якості кулінарної продукціїThesis