Способи переробки пивної дробини - Кошова, Валентина Миколаївна; Якименко, Людмила Сергіївна (My University, 2019)
У харчовій промисловості, на різних стадіях виробництва продукції утворюється вторинна кількість матеріальних ресурсів. Деякі з них використовуються, як сировина для подальшого отримання корисних продуктів. Тому, розробка технології утилізації відходів, що утворюється впроцесі виробництва пива (пивна дробина) є однією з першочергових завдань пивоварної галузі. In the food industry, at different stages of production, a secondary amount of material resources is formed. Some of them are used as raw materials for further production of useful products. Therefore, the development of waste recycling technology, which is formed in the process of beer production (beer crumbs) is one of the priority tasks of the brewing industry.
Keywords: дробина; пиво; безвідходне виробництво; crumbs; beer; non-waste production; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства