Калмазан, Вікторія БорисівнаАтанова, Юлія ОлегівнаЧорна, Анастасія ІванівнаШульга, Оксана Сергіївна2018-07-232018-07-232017Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками / В. Б. Калмазан, Ю. О. Атанова, А. І. Чорна, О.С. Шульга // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017. – К. : НУХТ, 2017. – С. 202-204.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28050З метою визначення можливості заміни синтетичного пакування на біодеградабельне, було досліджено зефір з їстівним покриттям. Для розширення асортименту зефіру в їстівне покриття додавали фруктові порошки.In order to determine the possibility replacement of synthetic packaging on the bio-degradable, marshmallows with edible the cover. To increase the range of zephyr in the edible coating, added fruit powdersuk-UKїстівне покриттязефірedible coatingmarshmallowsкафедра експертизи харчових продуктівДослідження органолептичних та фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошкамиThesis