Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками - Калмазан, Вікторія Борисівна; Атанова, Юлія Олегівна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна (My University, 2017)
З метою визначення можливості заміни синтетичного пакування на біодеградабельне, було досліджено зефір з їстівним покриттям. Для розширення асортименту зефіру в їстівне покриття додавали фруктові порошки.In order to determine the possibility replacement of synthetic packaging on the bio-degradable, marshmallows with edible the cover. To increase the range of zephyr in the edible coating, added fruit powders
Keywords: їстівне покриття; зефір; edible coating; marshmallows; кафедра експертизи харчових продуктів