Тимощук, А. Ю.Бабенко, Валерій ІвановичБахмач, Володимир Олександрович2014-07-182014-07-182014Тимощук, А. Дослідження технології майонезів з використанням нетрадиційних емульгаторів / А. Тимощук, В. І. Бабенко, В. О. Бахмач // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 544-546.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16225Результати досліджень свідчать про ефективність використання моно-та диацилгліцеролів, як емульгатора з метою повної заміни яєчного порошку в рецептурі майонезу. Це дозволяє виробляти майонез без холестерину, підвищити бактеріальну чистоту готового продукту. Studies indicate efficiency of mono-and dyatsylhlitseroliv as an emulsifier for a comprehensive replacement of egg powder in the recipe of mayonnaise. This allows you to produce mayonnaise without cholesterol, increase bacterial purity of the final product.uk-UKемульгаторияєчний порошокмайонезemulsifiersmayonnaiseegg powderкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівДослідження технології майонезів з використанням нетрадиційних емульгаторівOther