Підвищення ефективності кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту - Козявкін, Анатолій Петрович; Чагайда, Андрій Олегович (My University, 2000)
Отримано значення технологічних параметрів для кожного температурного інтервалу, що забезпечує перебіг кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту за максимально можливої швидкості. The value of process parameters for each temperature range, providing a course of crystallization of sucrose in massecuite of latest product at the highest possible speed has been got.
Keywords: цукроза; утфель; уварювання утфелю; sucrose; massecuite; extracting of massecuite; кафедра готельно-ресторанної справи