Горбач, Роман СергійовичЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2021-06-252021-06-252021Горбач, Р. С. Аналіз ринку харчових барвників та наповнювачів для харчової промисловості / Р. С. Горбач, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 242.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34637В лабораторних умовах було отримано соки з ягід бузини, чорниці, ожини, чорноплідної горобини, шовковиці, чорної смородини, які відрізнялись високим вмістом антоціанів. Отримані соки концентрували на роторному випарнику до вмісту сухих речовин 35-70%. Соки із вмістом сухих речовин 35-45% були використані в якості наповнювачів, а із вмістом сухих речовин 50-70% - в якості природних барвників при виробництві кондитерських, хлібобулочних, кисломолочних виробів та харчоконцентратів.барвникинаповнювачісікконцентруванняdyesconcentrationjuicefillersкафедра технології консервуванняАналіз ринку харчових барвників та наповнювачів для харчової промисловостіThesis