Попова, Дар`я ОлександрівнаПетренко, Микола МиколайовичДорохович, Вікторія Віталіївна2016-10-132016-10-132016Попова, Д. О. Розробка затяжного печива, збагаченого харчовими волокнами і білковими компонентами / Д. О. Попова, М. М. Петренко, В. В Дорохович // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 159.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24430Серед усіх видів борошняних кондитерських виробів затяжне печиво найбільше відповідає вимогам нутріціології щодо вмісту макро- і мікронутрієнтів, однак в його хімічному складі відчувається дефіцит харчових волокон та білків. Among all types of pastry products prolonged biscuits meets most threpsology contents of macro- and micronutrients, but its chemical composition is a shortage of dietary fiber and protein.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівзатяжне печивохарчові волокнабілкові компонентиprolonged biscuitsdietary fiberprotein componentsРозробка затяжного печива, збагаченого харчовими волокнами і білковими компонентамиOther