Актуальність використання економіко-математичних методів та моделей в управлінні підприємством - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2021)
Розглянуто актуальність використання економіко-математичних методів та моделей в дослідженні економічних процесів на підприємствах. Встановлено необхідність різних видів аналізу як внутрішніх так і зовнішніх факторів для стабільного розвитку підприємства. The relevance of the use of economic and mathematical methods and models in the study of economic processes at enterprises is considered. The need for various types of analysis of both internal and external factors for the stable development of the enterprise has been established.
Keywords: менеджмент; економіко-математичні методи; моделювання; інструментарій; дослідження; management; economic and mathematical methods; modeling; tool kit; research; кафедра економіки праці та менеджменту